Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website ZANIMLJIVOSTI: Curiosity uslikao ruševine vanzemaljskog grada na Marsu? - | K-013 Portal

ZANIMLJIVOSTI: Curiosity uslikao ruševine vanzemaljskog grada na Marsu?

Misteriozne fotografije sa crvene planete - Mars, koje je napravio NASA-in rover Curiosity pokazuju ono što se čini da su ostaci "drevnog zida" skriveni među stenovitim planinama. Fotografije, napravljene od strane Kjurositi svemirskog rovera, izazvale su sveže tvrdnje da je možda nekada postojao inteligentan život na planeti Mars, piše britanski dailystar  Teoretičar zavere o vanzemaljcima otkriva sugestiju u blogu pod nazivom "Ruševine vanzemaljskog grada na Marsu? Na zvaničnim NASA-inim slikama."

U tekstu je napisano: "U poslednjih nekoliko godina, broj slika koje pokazuju navodne strukture na površini crvene planete se učetvorostručio."

"U stvari, skoro svaka slika uhvaćena od strane NASA-inih rovera na Marsu pokazuje najmanje jedan poseban "objekat" koji se čini da je veštački stvoren."

"Dok je većina tih objekata rezultat pareidolije, druga otkrića se ne mogu tako lako odbaciti. U stvari, naučnici veruju da je vrlo moguće da je u dalekoj prošlosti mogao biti razvijen inteligentan život na Marsu."

NLO lovac Skot Varing sa sajta UFO Daily Sightings, tvrdi da slične slike sa NASA-inog rovera otkrivaju zgrade sa prozorima. On je senzacionalno tvrdio da svemirska agencija pokušava da prikrije otkriće ovih struktura i da spreči javnost da to sazna.

Sugerišući da NASA ima nešto da sakrije, on je rekao: “NASA je morala da pusti sliku u javnost i da kaže “nismo je sakrili, pustili smo je u javnost. Na taj način neće biti uhvaćeni u skrivanju dokaza kasnije. Ali mi znamo taj trik, i na tragu smo im." (NASA sliku u originalu možete videti OVDE)

NASA je čvrsto negirala da je pokušala da prikrije postojanje vanzemaljaca. Naučnici tvrde da su mnoga čudna vanzemaljska viđenja na Marsu rezultat pareidolije – kada oči prevare mozak da vidi nešto što ne postoji.  Vanzemaljski grad je lako mogao biti samo nepravila formacija stena na porvršini planete.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.