Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website ZANIMLJIVOSTI: Došla u bolnicu zbog bolova u leđima na kraju se porodila - | K-013 Portal

ZANIMLJIVOSTI: Došla u bolnicu zbog bolova u leđima na kraju se porodila

Studentkinja iz Velike Britanije Ana Hej (20) koja studira medicinu na Univerzitetu u Liverpulu u Engleskoj, se potpuno šokirala kad je otišla u bolnicu zbog bolova u leđima kada je shvatila da se ona ustvari porađa! Ana je tokom cele trudnoće zadržala vitku figuru i nije imala pojma da je u drugom stanju dok joj iznenada na bolničkom krevetu usred pregleda nije pukao vodenjak.

U bolnicu je zbog bolova u krstima dovela majka, a nešto pre početka porođaja lekari su joj izvadili krv za analize i dali joj lek protiv bolova jer je mislila da se ušinula. Inače, tokom cele trudnoće marljivo je studirala medicinu i nedeljom dodatno radila kao konobarica, a prijatelji su je zadirkivali da će večno biti mršava. Ana je rodila dečaka teškog 3,6 kilograma. Nakon toga je nazvala svog dečka Džejmsa Fišera (20) sa kojim je u vezi tri godine.

Kad je pitao kako je prošao pregled, ona mu je odgovorila da je postao otac, što ga je potpuno šokiralo i morala je nekoliko puta da ponovi srećnu vest, kako piše britanski The Sun.

Novopečeni roditelji na kraju su se ipak polako privikli na novi život sa bebom Oliverom.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.