Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website ZANIMLJIVOSTI: ''Frauenmond'' čokolada protiv menstrualnih bolova - | K-013 Portal

ZANIMLJIVOSTI: ''Frauenmond'' čokolada protiv menstrualnih bolova

Švajcarac Mark Vidmer, "spasiće" i razveseliti milione žena širom sveta a i svakog meseca, ako se njegov proizvod pokaže kao efikasan čokolada protiv menstrualnih bolova. Mark Vidmer je po zanimanju čokolatijer i on je napravio čokoladu koju je nazvao "Frauenmond" (prevodu "ženski mesec") ova čokolada je specijalno napravljena za žene odnosno protiv menstrualnih bolova!

"Frauenmond" čokolada olakšava menstrualne bolove jer sadrži 17 različitih švajcarskih planinskih biljaka. Njihova kombinacija s čokoladom poboljšava raspoloženje, a ujedno i smiruje. Tajna je i u 60 odsto kakaa, koliko se nalazi u čokoladi. Tamne i crne čokolade s mnogo kakaa sadrže magnezijum koji opušta telo i sprečava grčeve. Osim toga, utiče na lučenje hormona sreće - serotonina. Vidmer je na čokoladi radio tri godine, a za sada se "Frauenmond" čokolada protiv mensturalnih tegoba (bolova) se može kupiti samo u Švajcarskoj.

Čokolada "Frauenmond" od 100 grama težine prodaje po ceni od 12.50 švajcarskih franaka.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.