Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website ZANIMLJIVOSTI: Kako da mu nedostaješ - Male ženskke tajne koje, zaista, pale! - | K-013 Portal

ZANIMLJIVOSTI: Kako da mu nedostaješ - Male ženskke tajne koje, zaista, pale!

Nedavno sam negde na fejsbuku naletela na pametan citat koji može sve te ćenske tajne koje pale da stavi pod isti red - Dopusti ljudima da im nedostaješ. Ponekad te shvataju olako zato što misle da ćeš uvek biti tu, dostupna. Ne. Miss me when I'm gone. Da, lepo sročeno. Ima smisla, ima i logike i na kraju, često je u životu tako. Pogledajte samo kako se odnosimo prema najbližim članovima porodice. Često smo prema njima najgori. Čast izuzecima, pa da ih je i mnogo. Naravno, sve je stvar vaspitanja u životu. Tačka. ali, pođimo od toga da se uglavnom ponašamo nemarno prema onima za koje znamo da nas sigurno vole i da će uvek biti tu za nas. Tako je i u dužim vezama. Mada, ponavljam i tvrdim, kako su muškarca učili, tako će se i ponašati. I opet, muško ženski odnosi su maaaalkooo, ali samo malo, komplikovaniji.
 
Cake koje pale, ima ih četiri, ispričajte mu kako ste proveli dan, nemojte biti dostupne u svakom trenutku, priuštite mu nezaboravan sex i ignorišite ga, stavila bih pod jednu - budite uvek svoji i stalno ćete mu nedostajati! kako? Lako. Ukoliko nikada ne dozvolite da svoje potrebe i želje podredite viđenju ili telefonskom razgovoru sa dečkom, nikada nećete osetiti da vas se zasitio jer i neće. Ako samo čekate trenutak da ga vidite, čujete ili da se dopisujete sa njim i ako ste u stanju da otkažete sve dogovore zbog toga, onda se nemojte žaliti. Ni vama ne bi bio zanimljiv muškarac koji bi utakmicu otkazao zbog vas iIli odlazak sa ortacima na pivo. Možda u početku veze to ima nekakvog smisla i posle dok veza traje ponekad tek da se pokaže "who is the boss" , ali uvek! Molim vas. Ne trebaju nama u vezama deca već odrasli ljudi. Tako da ne paničite ako osetite da se vaš muškarac princ malo umorio od vas. Možda ste samo previše vremena provodili zajedno, pa vam treba malo prostora. Sve što treba da uradite je da se okrenete najvažnijoj osobi u vašem životu - vama samima.
 
I zapamtite - nikoga ne možete zadržati na silu. Zato se opustite i uživajte u svojoj koži. ŽIVELI!
 
Pripremila: Tijana Vasić


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.