Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website ZANIMLJIVOSTI: Prestanite da se ponašate kao da je on centar sveta - | K-013 Portal

ZANIMLJIVOSTI: Prestanite da se ponašate kao da je on centar sveta

Pet stvari koje moraš da znaš!
 
Najveće nužno zlo su muškarci. Naravno, tepamo ima. Teško je sa njima, a još teže bez njih. Ako nam je za utehu, one isto misle za nas. I to je naša zajednička večita igra mačke i miša. Da bismo pobedili u istoj, a u najbolje slučaju bili nerešeno, moramo znati pet, odnosno naučiti pet stvari, a to su:
 
1. Nema nedostižnih frajera. Ima, ali samo u našim glavama, ako tako počnemo i da se ponašamo sa njima ili prema njima, to će  postati čak i oni sa koma ne bismo bile. Dakle, sve je u pristupu i stavu. Zašto bi vam bio nedostupan? Sve je na svom mestu kad je fizički izgled u pitanju, kod vas. Pametniste. Znate da čitate i pišete. Odlično. I da ne znate! Ukoliko ste sigurni u sebe i verujete da možete da ga osvojite, osvojićete ga. Naravno, dešava se da naprosto nema hemije, to je već druga priča.Ali! Ako je jednom bacio oko na vas, ostalo je na vama. Pa da vidimo šta je drugi korak.
 
2. Prestani da se upoređuješ. Ništa gore od toga. I bespotrebno sebi nabijate tenziju. Naravno da ima i lepših i pametnijih i boljih u ko zna čemu sve. Poenta priče je da smo svi jedinstveni i svi imamo nešto što neko drugi nema. Ako je vas izabrao, šta vas zanima da li bi mu se možda neka druga dopala. I odmah ću vam reći- ko zna ko bi mu se sve dopao. I opet pođite od sebe- ko zna ko bi još sve mogao vama da se dopadne, pa opet nećete biti sa svakim. Zato- take it easy! Samo opušteno bez pritiska i pustite da stvari dolaze na svoje mesto i da vreme pokaže kuda vaš odnos ide.
 
3. Ovo bi trebalo da bude rule number one (pravilo broj jedan)- ŽIVITE SVOJ ŽIVOT! Da, drage moje, dobro ste pročitale, živite svoj život! Živiš sam, umreš sam, koliko god surovo zvučalo. I držite se te devize, parole, poslovice, kako god. Nemojte očekivati od muškarca da bude vaš glavni animator iz najmanje dva prosta razloga: prvi- ima svoj život koji mora da živi, obaveze koje mora da ispunjava, potrebe koje mora da zadovolji. I da, dobro je da bude sebi na prvom mestu. Sebično je od bilo kog a tražiti da sebe podredi nekom drugom. A drugi je da će vas sigurno razočarati jer je to nešto što prvenstveno vi sebi treba da pužite i zato što vi jedni najbolje znate kako! Družite se, izlazite sa prijateljicama, radite ono što vas zanima, pomerajte svoje granice. Kad budete bili zanimljivi sebi, bićete i gospodinu Pravom.
 
4. Ništa manji bitan korak ili pravilo je da se zaljubite, mada bih pre rekla da volite sebe. Pogledajte sami. da li se vama dopada neko ko se sebi ne dopada, Iskreni budite- NE! Dakle? Nema zima i nema problema. Pronađite osobu koja vam odgovara i upustite se u avanturu! Srećno i uživajte jer vi to zaslužujete!
 
Pripremila: Tijana Vasić


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.