Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website ZANIMLJIVOSTI: Taksistu spasili stršljenovi od zlostavljanja lopova - | K-013 Portal

ZANIMLJIVOSTI: Taksistu spasili stršljenovi od zlostavljanja lopova

Roj stršljenova spasio je jednog taksistu u Poljskoj kome su dvojica mladića preteći nožem uzeli novac, strpali ga u prtljažnik taksija, odvezli u šumu i na njihovu nesreću vezali za drvo iz koga su izleteli stršljenovi, javlja danas poljska državna televizija TVP.info a prenosi agecnija "Beta". Taksista u Đeržonovu na jugozapadu Poljske povezao je 2. oktobra dvojicu mušterija, ali umesto uobičajene vožnje pokazalo se da su mladići lopovi.

Lopovi su taksisti preteći nožem oteli ceo pazar, strpali ga u prtljažnik, odvezli u šumu, naredili da izađe i vezali ga za drvo. Munjevito se, međutim, iz duplje u drvetu na njih sručio roj stršljenova, gnevnih što ih uznemiravaju i lopovi su pobegli glavom bez obzira u automobil ne mareći više za taksistu kojeg su opljačkali. Pokoju žaoku zaradio je i taksista, ali uspeo je nekako da se oslobodi i dotetura do prvog naselja, odakle su ga prebacili u bolnicu. Dvojicu lopova dovoljno glupih da žrtvu vežu za drvo nastanjeno stršljenovima za samo nekoliko dana potrage pronašla je i uhapsila policija u Valbžihu.

Lopovima osim pljačke koju su planirali dodata je optužnica tereti i za mučenje žrtve  taksiste)  i za to delo preti im  do 15 godina robijePratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.