Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Zatvorenici posadili marihuanu u zatvorskom vrtu - | K-013 Portal

Zatvorenici posadili marihuanu u zatvorskom vrtu

Gotovo zvuči neverovatno ali u Engleskoj su u zatvoru uzgajali marihuanu! Čuvari u jednom zatvoru u Fulhamu pronašli su stabljike marihuane u zatvorskom vrtu koji je predviđen za uzgajanje povrća.

Vrt je deo zatvorskog programa hortikulture koji je osnovan kako bi zatvorenici radili nešto korisno, ali i provodili tu svoje slobodno vreme. Neke od biljaka marihuane bile su visoke i više od pola metra, a pronašao ih je niko drugi nego istrenirani policijski pas.

"Ovo je sramota. Ovakve stvari ne bi se trebale događati u zatvoru. Zabrinut sam. Pronašli smo 28 stabljika", rekao je poverenik Viktorijanskog zatvora Jan Shuard.

Izgleda da zatvorenici obrađuju i održavaju vrt, ali i da ga koriste za svoje ilegalne aktivnosti.

"Ovakve stvari trebale bi biti pod supervizijom, a čini se da je marihuana svjesno posađena i da je narasla iz semenki", dodaje Shuard.

Zatvorska policija istražuje ovaj neobičan slučaj uzgajanja marihuane u zatvoru a do sada je identifikovan jedan krivac.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.