Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Želite da imate udvarače na izvoz? - | K-013 Portal

Želite da imate udvarače na izvoz?

Solo ste igračica i želele biste da uplovite u mirnu liku, ali kad izađete u grad, niko vam ne prilazi ili možda samo oni "pogrešni"? Možda radite neke od ovih stvari?

1. Nosite ogromneee minđuše. Prema nekim istraživanjima muškarci skenraju sve, od glave do pete, i nekako ne vole budžaste minđuše. Šta ćete? Skidajte ih!

2. Karmin. Za njih je karmin " fuj to kakano". Opet istraživanja neka. Bez sve šale, poznato je i u užim krugovima da muškarci ne vole karmin tj. ne vole da ljube karmin. A ta strašna istraživanja kažu, naročito, ne vole one jarke- crvene i ljubičaste. Dakle, drage moje, šminkajte se tim karminom dreči boje za kućne potrebe, šta da vam kažem?!

3. Preterivanje. Pod tim se podrazumeva prenakvarcanost, prenašminkanost i prekratkoća odevnih predmeta. Ruku na srce, to je stvarno degoutant. Mada, ko voli nek' izvoli. O ukusima ne vredi raspravljati.

4. Osmeh. Ako ste mrtve ozbiljne, to odbija muškarce. Smejte se, umereno, levi ugao usne malo na krivite i čkiljite. Šalim se. Kažu da muškarce ozbiljnost odbija, a da opušten smeh privlači. Nemojte samo neotesano da se smejete. To iritira sve, ne samo muškarce.

5. Alkohol. Bogami, ako vam se otvori dizna, pa još ako alkohol pijete kao vodu, ne računajte na udvarače. Ukoliko istu količinu pijete kao dame, ima nade za vas. Eto, radi se o tome na koji način nešto nešto radite, a ne i šta radite. Pijte vi kao smuk, ali kao dama smuk i nećete ostati same.

6. Mobilni. Ah ta magična stvarčica može vas koštati boyfrienda! Ako svakih pet minuta dirkate telefon, što radimo, odajete utisak da ste odsutni ili čak  da imate nekoga, pa vam niko neće prići da vas ne bi uznemiravao. Ima smisla. Realno, i ružno je, čak i ako vam nije cilj da pronađete svoju srodnu dušu. Nije lepo prema onima sa kojima ste. Mobilni je otuđio ljude, a to mu nije bila prvobitna namena. Mislim da je privlačnije videti devojku koja ume da se zabavi nego onu kojoj je dosadno , pa se igra telefonom. Mada, neki muškarci to tumače kao poziv "zabavi me", "spasi me dosade", "vidi koliko mi je dosadno, pomagaj". Vrag će ga znati.

7."Čopor" drugarica. Utvrđeno je da muškarci  lakše prilaze devojkama koje su okružene manjim brojem drugarica. Izađite sami, jednostavnije je. Uzmite čašu vina i pijuckajte kao dama, stavite sjaj za usne i neke diskretne minđuše. Osmehujte se s vremena na vreme onima koji prolaze pored vas i tek ponekad pogledajte u vaš mobilni i nekoga ćete upoznati.

Šalim se malo. Ove savete treba uzeti u razmatranje. Samo, prisećam se kad su meni momci prilazili i mogu vam reći da sam tad imala kosu imala svezanu u rep, jednom mi je bila i masna kosa. Bila sam bez trunčice šminke, bukvalno, i obučena kao, ne znam sa čim bih uporedila. Opisaću dve situacije. U prvoj, imala sam jaknu do kolena, farmerke, kosu svezanu u rep i fazon nomakeup. U drugoj, obratite pažnju- masna kosa, zeleni neki džemper na vezivanje, opet do kolena, farmerke, neku belu majcu, bez nakita i šminke. Oba momka su važila za dobre frajere, ne lažem.

E sad, caka je u tome da sam se tad osećala vrlo zadovoljno i samouvereno i bila sam pozitivna i to ih je kupilo. Tako da, moje skromno mišljenje je da je najvažnije da budete prirodne i da se dobro osećate u svojoj koži i da verujete da zaslužujete najbolje i da ste privlačne. Kao takve, možete staviti minđuše do poda i da se nafrakate kao Jocker iz Betmena i da radite šta hoćete. Ono što će privući muškarce je vaša pozitivna energija i samopouzdanje! Drage moje, volite sebe i voleće vas!

T. VasićPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.