Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Bench press: medalje za Pančevce u Vršcu - | K-013 Portal

Bench press: medalje za Pančevce u VršcuTakmičari pančevačkog sportskog kluba „Spartans“ u Vršcu su danas osvojili više medalja na 20. Jubilarnom otvorenom prvenstvu Vršca u benč presu.

Takmičenje je organizovano u fiskulturnoj sali Poljoprivredne škole u Vršcu, pod pokroviteljstvom Srpske pauerlifting federacije, Powerlifting kluba Vršac i sportskog saveza Vršca. Takmičari su se takmičili samo u „open“ (seniorskoj) kategoriji, dok su najbolji takmičari iz pojedinačnih starosnih kategorija posebno bili proglašavani. Takmičenje je okupilo mnoštvo takmičara iz cele zemlje.

Sportski klub „Spartans“ iz Pančeva predstavljali su sledeći takmičari:

Snežana Milošević (kategorija do 72 kg), Branimir Babin (kategorija do 66 kg), Aleksandar Kolocka i Filip Vlajić (kategorija do 74 kg), Novak Filipović  (kategorija do 83 kg) i Kristijan Rajković (kategorija do 93 kg).

Zlatne medalje u svojoj kategoriji osvojli su Snežana Milošević, Branimir Babin i Aleksandar Kolocka, srebrna odličja pripala su Filipu Vlajiću i Novaku Filipoviću, dok je Kristijan Rajković osvojio 3. mesto.

Pored osvojenog prvog mesta i zlatne medalje, Aleksandar Kolocka je osvojio i pehar kao relativno najjači junior na takmičenju. Organizator takmičenja i predsednik powerlifting kluba Vršac Radovan Gavrilov dodelio je našem sugrađaninu i nekadašnjem takmičaru Milanu Babinu posebno priznanje za razvoj powerliftinga na našim prostorima.

Sledeće takmičenje na kojem će nastupati članovi SK „Spartans“ je prvenstvo Balkana, koje će se 28. maja održati u Smederevu.

V.J.P.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.