Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website CARAN (NS PANČEVO): Obezbedite stanovnicima Zlatiborske ulice život dostojan čoveka (video) - | K-013 Portal

CARAN (NS PANČEVO): Obezbedite stanovnicima Zlatiborske ulice život dostojan čoveka (video)

aleksandar caran, narodna stranka pancevo

Aleksandar Caran, član Narodne stranke Pančevo ukazao je danas na svakodnevne probleme stanovnika Zlatiborske ulice u Pančevu.

Prema njegovim rečima, ulica Branka Radičevića se dobrim delom renovira zato što u njoj gradonačelnik izražava svoj investicioni talenat zidajući zgrade, a za to vreme na Zlatiborsku ulicu su svi zaboravili.

"Zlatiborsku ulicu čine 5 proseka od čega samo dva proseka imaju struju i vodu. Da se ljudi iz ostalih proseka nisu između sebe organizovali i o svom trošku sproveli struju i vodu, život bi se odvijao kao da je u pitanju 19. vek. Na obećanu vodovodnu mrežu čeka se tri godine, a kanalizacija je u domenu naučne fantastike. Iz priloženog se vidi da je put u jezivom stanju te kolima ovde ni ne vredi prolaziti. Međutim, najveći problem ovog kraja jeste neograđena pruga, u ulici gde ima puno dece koja se igraju i idu u školu i to na potpuno nebezbedan način.Obezbedite normalan život, dostojan čoveka", rekao je Caran. 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.