Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Crveni krst Pančevo organizuje dane solidarnosti - | K-013 Portal

Crveni krst Pančevo organizuje dane solidarnosti

crveni krst pancevo, mesec solidarnosti, pancevo

Crveni krst Pančevo organizuje „Dani solidarnosti“ pod sloganom „Poklonimo ljubav, pažnju i svoje vreme onima kojima je to potrebno“ od 14. septembra do 17. oktobra.

Mesec solidarnosti organizuje se sa ciljem da se mobilišu pojedinci i zajednica da kroz različite oblike pomoći i donacije pomognu ugroženim licima i grupama.

Tim povodom u Crvenom krstu Pančevo organizovano je prikupljanje garderobe, obuće, hrane. Kako kažu, deo koji su već prikupili podeliće ustanovama, školama i onima kojima je pomoć potrebna.

Volonteri Crvenog krsta Pančevo biće uključeni u mnogobojne aktivnosti u okviru akcije Mesec solidarnosti.

Od 13 do 15 časova biće organizovano prikupljanje pomoći u Maksi prodavnicama, a volonteri Crvenog krsta biće tamo na dežurstvu kako bi građanima objasnili da mogu da se priključe akciji tako što će kupiti i neke namirnice za najugroženije i ostaviti ih u korpu volontera.

U okviru meseca solidarnosti biće organizova i Trka za bezbrižno detinjstva, a obeležiće se i Svetski dan hrane kada će se takođe prikupljati pomoć za sugrađane kojima je pomoć potrebna.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.