Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Delegacija privrednika na Sajmu građevine u Aradu - | K-013 Portal

Delegacija privrednika na Sajmu građevine u Aradu

U organizaciji Regionalne privredne komore Pančevo delegacija privrednika Južnog Banata posetila je u petak, 18. marta, 22. Sajam građevine – "Confort Construct & Install 2016" u Aradu, Rumunija.

Poseta je realizovana sa ciljem da se naši privrednici upoznaju sa ovom sajamskom manifestacijom i dalje proširi saradnja RPK Pančevo sa Privrednom komorom Arada koja je, osim ove, organizator i drugih specijalizovanih sajamskih manifestacija.
Za sve učesnike delegacije bio je organizovan prevoz od strane Komore Pančevo.

Privredna komora Arad na svom izložbenom prostoru - "EXPO Arad", organizovala 22. Međunarodni sajam građevine "Confort Construct & Install 2016" na kome se predstavilo više od 80 kompanija, iz oblasti izgradnje objekata, proizvodnje građevinskih materijala, uređenja prostora, tehnologija, opreme i materijala za grejanje, klimatizaciju, postavljanje elektro i vodovodnih instalacija i korišćenja obnovljivih izvora energije kao i predstavnici državnih, finansijskih, obrazovnih i drugih institucija koje pružaju podršku razvoju ovog segmenta privrede.

Na sajmu su nastupile i kompanije iz Mađarske, u organizaciji Trade House iz Budimpešte - specijalizovane organizacije za promociju mađarske privrede.

Delegaciju Regionalne privredne komore Pančevo, koja je posetila sajam činili su predstavnici kompanija; Silex, Inox-Prerada, Panekser i Žica Ivanović iz Pančeva, kao i predstavnici Regionalne privredne komore Pančevo.

Tokom obilaska sajma privrednici su ostvarili i veći broj kontakata i sastanaka sa izlagačima, upoznali se sa mogućnostima saradnje i plasmana svojih proizvoda na ovo tržište, koje je veoma interesantno obzirom na relativno malu udaljenost, a takođe i zbog blizine Mađarske, navodi se u saopštenju Komore Pančevo.

Predstavnici Regionalne privredne komore Pančevo su imali sastanak sa domaćinom i razgovarali o nastavku saradnje i povezivanju privrede ova dva regiona, kako direktnim povezivanjem kompanija tako i mogućnosti učešća na drugim sajamskim manifestacijama, od kojih je najznačajniji poljoprivredni sajam Agromalim od 8. do 11. septembra.

V.j.P.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.