Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dr Dušan Stojić izabran za prvog čoveka Gradskog odbora DS Pančevo - | K-013 Portal

Dr Dušan Stojić izabran za prvog čoveka Gradskog odbora DS Pančevo

Na sednici održanoj večeras Gradski odbor Demokratske stranke u Pančevu je doneo odluku da za vršioca dužnosti predsednika Gradskog odbora izabere dr Dušana Stojića, dosadašnjeg potpredsednika Gradskog odbora i Šefa odborničke grupe Demokratske stranke u Skupštini grada Pančeva.

Dr Dušan Duda Stojić je bio nosilac liste na izborima za Skupštinu grada Pančeva održanim u aprilu ove godine i svojim kredibilitetom i poverenjem koje ima među sugrađanima najbolji rezultat među strankama koje su u opoziciji u gradskom parlamentu.

Izborom Dušana Stojića za vršioca dužnosti predsednika Gradskog odbora u Pančevu, Gradski odbor najavljuje period intenzivnijeg angažovanja Gradskog odbora DS u borbi za rešavanje velikih problema sa kojima Pančevci svakodnevno suočavaju.

Ovim putem najavljujemo da ćemo nastaviti da se borimo za rešavanje problema građana, kroz okupljanje svih uglednih sugrađana na jednom mestu i ujedno pozivamo sve da nam se pridruže u borbi za naš grad, navodi se u saopštenju Gradskog odbora Demokratske stranke u Pančevu.

Dosadašnji predsednik Gradskog odbora DS-a u Pančevu, Predrag Bogatinčević, nije prisustovao večerašnjem sastanku, a na naše pitanje šta je razlog ove promene nije želeo da daje komentar.

V.J.P.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.