Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Ivan Milanović Narodna stranka Pančevo: Protest studenata je opravdan, obrazovanje u Pančevu postaje luksuz - | K-013 Portal

Ivan Milanović Narodna stranka Pančevo: Protest studenata je opravdan, obrazovanje u Pančevu postaje luksuz

narodna stranka pancevo, pantransport, ivan milanovic

Poverenik omladine Narodne stranke Pančevo Ivan Milanović izjavio je za K-013 da omladina Gradskog odbora podržava protest ispred Pantransporta usled neobjašnjivog skoka cena karata.

"Protest i nezadovoljstvo studenata je opravdano i omladina Narodne stranke Pančevo zahteva hitno objašnjenje i rešavanje problema. Obrazovanje nije i ne treba da bude luksuz, to je elementarno pravo svakog mladog čoveka u Srbiji i grad i država moraju merama i podsticajima da ulažu u obrazovanje i da motivišu mlade ljude da se obrazuju. Mladima treba stvoriti uslove da se obrazuju i da ostanu u Srbiji, da imaju sigurnu i stabilnu budućnost u svojoj zemlji. Ovakvim odnosom se mladi ljudi samo teraju iz države. Smatramo da su ovakvi potezi izuzetno neodgovorni i da zahtevaju preuzimanje odgovornosti za vrlo loše odluke", rekao je Milanović.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS