Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website K-013 DIGITAL: Prvi multikanalni radio u Srbiji na kome su slušaoci i DJ-evi - | K-013 Portal

K-013 DIGITAL: Prvi multikanalni radio u Srbiji na kome su slušaoci i DJ-evi

k-013 digita, k-013 radio, k-013 disco radio, k-013 rock radio, k-013 mix radio, rock radio, disco radio, mix radio, online radio, rado onlajn

Nakon kraće pauze ponovo je pokrenut K-013 Digital - multikanalna digitalna radio platforma za onlajn slušanje radija.

- Ovo je jedinstvena radio platforma na našim prostorima koja omogućava slušaocima da sami biraju muziku koja će ići u program. Pretragom liste koju smo generisali na stranicama radio kanala i jednostavnim klikom na "Request", izabrana pesma je kroz nekoliko minuta u programu. Ovo nema ni jedna slična platforma u Srbiji, kaže Marko Dimitrijević, direktor K-013 Digital platforme.

U ovom trenutku dostupno je nekoliko radio kanala: 

- Žanrovski određenih kategorija, pažljivo birana muzika dostupna je slušaocima 24 sata dnevno. Trenutno su javno dostupni ROCK radio, DISCO radio, MIX radio i LIVE radio. Rock i Disco radio ne treba posebno predstavljati jer je iz samog naziva poznato kakva je muzika u pitanju. Na MIX radiju se emituje 24 sata nonstop house muzika, obrade popularnih pesama dok je LIVE radio predviđen za emitovanje programa uživo kao što su koncerti, tribine i sl. LIVE radio je imao svoje prvo emitovanje u ponedeljak, kada smo prenosili tribinu iz Kupea. Nakon što se završi emitovanje formira se podcast kako bi slušaoci naknadno preslušali, objašnjava Dimitrijević. 

Podsećanja radi, prvi multikanalni radio na ovim prostorima K-013 portal je pokrenuo još davne 2006. godine. Tada je u programu bilo 10 radio kanala, a Dimitrijević obećava da će nova platforma sigurno preći tu brojku.

- K-013 je najčitaniji nezavisni gradski portal čije je objave prema najnovijem izveštaju videlo preko 2.2 miliona ljudi u novembru mesecu. Daćemo sve od sebe da opravdamo poverenje čitalaca. Uskoro ćemo proslaviti 18. rođendan. Do tada ćemo se potruditi da realizujemo i projekat prvog pančevačkog INFO kanala koji će se preko interneta emitovati 24h. Naravno, poziv sponzorima i svima koji žele da nam pomognu u realizaciji je otvoren, zaključio je Dimitrjević. 

DISCO radio možete slušati OVDE.

ROCK radio možete slušati OVDE

MIX radio možete slušati OVDE.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.