Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website „Kareja“ poziva predstavnike OCD na hitne konsultacije u vezi sa stanjem političke korupcije u Pančevu - | K-013 Portal

„Kareja“ poziva predstavnike OCD na hitne konsultacije u vezi sa stanjem političke korupcije u Pančevu

nvo kareja, kareja pancevo, politicka korupcija

Institut za istraživanje korupcije „Kareja“ poziva predstavnike OCD na hitne konsultacije u vezi sa stanjem političke korupcije u Pančevu u subotu, 27. novembra, od 13:45h na Tesli.

„Imajući u vidu novonastalu situaciju u vezi sa vladavinom prava, koja ovih dana potresa naše društvo iz temelja. Takođe, imajući u vidu da je juče Vlada konstituisala Koordinaciono telo za sprečavanje korupcije na najvišem političkom nivou. Obaveza nam je kao organizaciji civilnog društva (OCD) posvećenoj vladavini prava da damo svoj doprinos borbi protiv političke korupcije. S toga pozivamo predstavnike OCD na hitne konsultacije u vezi sa stanjem političke korupcije u našem gradu.

U ovom trenutku u mogućnosti smo da konsultacije obavimo na poznatoj lokaciji „kod platana“ na Tesli u Pančevu, u subotu 27.11.2021. godine u 13,45. Zbog lošeg vremena konsultacije će trajati do 14,00. Dobrodošli su svi kojima je naš grad u srcu i koji žele da nešto za njega učine, jer – grad to smo mi!“, navodi se u saopštenju prosleđenom K-013 portalu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS