Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Knjigovođa iz Pančeva optužena za ubistvo klijentkinje iz Rumunije - | K-013 Portal

Knjigovođa iz Pančeva optužena za ubistvo klijentkinje iz Rumunije

knjigovodja, ubistvo, pancevo

Više javno tužilaštvo u Pančevu podiglo je danas optužnicu protiv B.G. (68) iz tog grada, zbog sumnje da je 17. maja u svojoj knjigovodstvenoj agenciji, u okviru kuće, ubila rumunsku državljaku M.H. (53) koja je kod nje vodila poslovne knjige za firmu u svom vlasništvu.

Protiv B.M, sina optužene, tužilaštvo je zbog nedostatska dokaza obustavilo istragu 5. novembra, navodi se u saopštenju tužilaštva.

On je bio pod istragom zbog sumnje da je bio sazivršilac u ubistvu, a nakon odustanka tužilaštva, sud mu je ukinuo pritvor, 8. novembra.

B.G. je optužena za ubistvo jer je tokom svađe sa M.H. koja je htela da prekine poslovnu saradnju sa agencijom usled narušenih odnosa, njoj zadala više udaraca rukama i tvrdim predmetom u predelu glave nanevši joj smrtonosne povrede usled kojih je preminula na licu mesta.

Nakon toga je telo zakopala iza kuće u rupu u zemlji.

Za ovo krivično delo zaprećena je kazna od najviše 15 godina zatvora, a tužilaštvo je za B.G. tražilo i produženje pritvora zbog uznemirenja javnosti.

Takođe je navelo da ne postoje uslovi za krivično gonjenje njenog sina za neko drugo krivično delo, poput – pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela ili neprijavljivnaje krivičnog dela i učinioca, s obzirom da mu je okrivljena majka, odnosno krvni srodnik u pravoj liniji, a u tom slučaju Krivični zakonik isključuje postojanje krivične odgovornosti.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.