Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Koncert povodom godišnjice rada Abrašević ogranka u Jabuci - | K-013 Portal

Koncert povodom godišnjice rada Abrašević ogranka u Jabuci

Kulturno umetnično društvo Abrašević održaće koncert u nedelju, 16. oktobra, u Hali sportova u Jabuci, s početkom u 20 sati.

Lela Stojnov, predsednica udruženja kaže da je ovaj koncert posvećen meštanima Jabuke.

- Naš ogranak u Jabuci uspešno radi već godinu dana. Deca, članovi ovog ogranka, vredno su radila i nastupala u protekloj godini. Neki od njih su letos bili i na svojoj prvoj turneji u Grčkoj u Asprovalti gde su učestvovali na jednom dečijem festivalu. Obzirom da članovi ovog ogranka, nisu do sada igrali u svom selu, smatramo da je ova godišnjica, najbolji trenutak da se ova deca predstave svojim meštanima - izjavila je za Pančevo Online Lela Stojnov.

Na koncertu će učestvovali i dečiji ansambli iz Pančeva kao i prvi izvođački ansambl.

- Umetnički direktor ansambla Abrašević, gdin. Goran Mitrović je pripremio program od oko sat ipo vremena, a umetnički rukovodilac dečijih ansmbala Stefan Milić vodi računa o radu ogranka Abrašević -a, a rukovodilac ogranka u Jabuci je Ivana Mladenović - naglasila je Stojnov.

KUD Abrašević je od nedavno otvorio ogranak i u Kovinu koji vodi Marko Ilić.

Karte za ovaj koncert možete rezervisati preko sajta KUD-a "Abrašević" na adresi www.abrasevic.org.rs , u Domu kulture u Jabuci i u prostorijama "Abraševića" koje se nalaze u Domu omladine Pančevo, Svetog Save 10.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.