Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Konkurs za program donacija Lokalne fondacije LFP: Naš kraj, naša ideja! - | K-013 Portal

Konkurs za program donacija Lokalne fondacije LFP: Naš kraj, naša ideja!

lokalna fondacija pancevo, projekat

Lokalna fondacija LFP ponovo organizuje konkurs kako bi finansijski podržala lokalne inicijative na čitavoj teritoriji grada i naseljenih mesta Pančeva.

Podržavamo ljude koji su udruženi u tim i imaju želju da na neki način poboljšaju svoju ulicu, kraj, zajednicu i mesto u kojem žive. Verujemo da mnogi naši sugrađani i komšije tačno znaju šta i na koji način može da se popravi i ulepša u njihovom okruženju, koje bi aktivnosti njima bile značajne i zanimljive - i da imaju konkretne ideje da ove pozitivne promene sprovedu u delo!

Inicijative koje podržavamo kroz ovaj program nisu tematski ograničene, mogu se realizovati u oblastima kao što su kultura, obrazovanje, umetnost, ravnopravnost, ljudska prava, unapređenje i zaštita životne sredine, javno zdravlje, informisanje zajednice, i sve druge koje kao važne odredi sama zajednica.

Kako funkcioniše Lokalna fondacija LFP?

Mi smo razvojna fondacija i funkcionišemo na sledeći način - sakupljamo donacije od građana i kompanija da bi smo kroz taj stvoreni fond finansijski podržali inicijative koje se prijavljuju na ovaj konkurs i sprovode projekte.

Na taj način ljudi prave pozitivne promene u svojoj lokalnoj sredini, doniran novac se vraća u zajednicu i stalno kruži, a dobrobiti tog procesa osećaju svi građani i građanke Pančeva.

Ko može da se prijavi?

Lokalna fondacija LFP podržaće udruženja građana i neformalne grupe koje:

  • aktivno deluju na teritoriji Grada Pančeva – urbanim naseljima i/ili naseljenim mestima
  • pokreću i uključuju građane i građanke u svoje aktivnosti
  • zastupaju opšte interese svoje zajednice
  • imaju godišnji prihod koji ne prelazi 1.200.000,00 dinara (za udruženje)
  • nemaju pristup značajnim fondovima drugih donatora ili nisu direktno povezane sa međunarodnim agencijama i fondovima

Koliki je iznos donacije?

Na raspolaganju imamo ukupno 705.000,00 dinara, a maksimalni iznos donacije koji će biti dodeljen pojedinačnim inicijativama iznosi od 60.000,00 do 120.000,00 dinara.

Kako da se prijavite?

Pozivamo sve one koji imaju predlog za poboljšanje svog mesta da nam pošalju prijavu na sledeći način:

  • Posetite stranicu org i pogledajte sekciju Apliciraj
  • Sačuvajte i popunite Formular za apliciranje
  • Pošaljite nam Formular putem mail-a na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Prijave možete poslati najkasnije do 30. 06. 2022. godine do 23:59 časova.

*Tokom izbora inicijativa, vodiće se računa o tome da inicijative dolaze iz različitih delova grada (urbana naselja i naseljena mesta/sela), kao i one koje predlažu i sprovode nove i inovativne pristupe u zajedničkom delovanju.

Sve informacije i detalje u vezi sa prijavom na konkurs, kriterijumima i dodelom finansijske podrške pogledajte na web stranici lokalnafondacijapancevo.org



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS