Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website LOKALNI IZBORI: Miroslav Aleksić danas u Pančevu u sklopu kampanje koalicije Pančevo protiv nasilja - | K-013 Portal

LOKALNI IZBORI: Miroslav Aleksić danas u Pančevu u sklopu kampanje koalicije Pančevo protiv nasilja

koalicija pancevo protiv nasilja, biram borbu

Danas u 17 časova na platou ispred Kulturnog centra predsednik Narodnog pokreta Srbije i narodni poslanik Miroslav Aleksić, razgovaraće zajedno sa kandidatima za odbornike sa liste koalicije Pančevo protiv nasilja - Biram borbu sa građanima Pančeva.

"Koalicija Pančevo protiv nasilja - Biram borbu je jedina javno deklarisana opoziciona lista u gradu i 2. juna na lokalnim izborima u Pančevu će na glasačkom listiću biti pod rednim brojem 3.

Pozivamo sve opoziciono opredeljene sugrađane da nam se danas pridruže u razgovoru za lepše i uređenije Pančevo, a da 2. juna izađu na glasanje i zaokruže broj 3 kako bi Srpsku naprednu stranku zauvek oterali u mračnu istoriju našeg grada", saopšteno je iz koalicije "Pančevo protiv nasilja - Biram borbu".Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.