Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website MO BNS Narodne stranke: Deca moraju biti bezbedna - | K-013 Portal

MO BNS Narodne stranke: Deca moraju biti bezbedna

banatsko novo selo, narodna stranka

Nakon još jedne teške saobraćajne nesreće koja se sinoć dogodila u Banatskom Novom Selu na, kako navode, potpuno neobeleženoj raskrsnici ulica Dositeja Obradovića i Borisa Kidriča, Mesni odbor Narodne stranke iz ovog naseljenog mesta zahteva od nadležnih lokalnih vlasti i gradskog Sekretarijata za bezbednost saobraćaja hitno postavljanje osnovne saobraćajne signalizacije na ulicama.

"Zahtevamo da se u najkraćem mogućem roku postave saobraćajni znaci na svim raskrsnicama, da se hitno i konačno postave ležeći policajaci oko vrtića i škole, kao i da se reši decenijski zahtev meštana našeg naseljenog mesta, za postavku semafora za pešake u centru.

Takođe, postavljamo pitanje nadležnima iz lokalne vlasti i Sekretarijata za bezbednost saobraćaja, koliko još nesreća treba da se dogodi da biste našim meštanima pružili najosnovnije saobraćajne znakove za bezbednost ljudi i dece?! Da li je moguće da u 21. veku meštani Banatskog Novog Sela moraju da mole za najosnovnije stvari?

Ukoliko se hitno ne reše ova pitanja koja se tiču bezbednosti naše dece, podnećemo krivične prijave protiv nadležnih, pošto je to očigledno jedini način da dobijemo ono što je u normalnom svetu osnovna stvar", navodi se u saopštenju.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.