Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website MO Narodne stranke "Mladost": "Zlatiborska" - ulica na koju su svi zaboravili - | K-013 Portal

MO Narodne stranke "Mladost": "Zlatiborska" - ulica na koju su svi zaboravili

zlatiborska ulica pancevo, narodna stranka pancevo, pancevo

Mesni odbor Narodne stranke "Mladost" zahteva od gradskih vlasti da hitno reaguje povodom stanja u Zlatiborskoj ulici na Misi koju su svi zaboravili.

"Našem predsedniku i sviti oko njega puna su usta hvale kada pričaju o projektima kao što je Beograd na vodi. Ovaj i njemu slični projekti nemaju dodirnih tačaka sa realnim problemima građana, oni žive ili bolje reći preživljavaju u senci tih "istorijskih" uspeha.

Zlatiborska ulica na staroj Misi je ulica koja nije dostojna ne 21. veka nego tek polako ulazi u 19. Od pet proseka koji čine ulicu, dva proseka jedva da imaju vodu i struju. Da se stanovnici iz ostalih delova ulice nisu organizovali između sebe, platili od svojih para i od komšija sproveli tu istu vodu i struju i taj 19. vek bi za njih bila misaona imenica.

Obećana vodovodna mreža čeka se više od dve godine, a kanalizacije je u domenu naučne fantastike.

Asfalt ne vredi ni komentarisati, autom se ne isplati prolaziti. I kao "šlag na torti" jeste neograđena pruga, u ulici gde ima puno dece koja se igraju i idu u školu i to na potpuno nebezbedan način!

Zahtevamo od gradskih vlasti da hitno reaguju, jer ako im nismo bitni mi, barem neka nam sačuvaju decu!", stoji u saopštenju Mesnog odbora NS "Mladost",



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.