Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Nacionalni program besplatnih treninga počeće u Pančevu - | K-013 Portal

Nacionalni program besplatnih treninga počeće u Pančevu

Coca-Cola sistem će u ponedeljak, 4. jula od 11 do 13 časova na Tamiškom keju u Pančevu organizovati događaj povodom zvaničnog početka nacionalnog programa besplatnih treninga na otvorenom u Coca-Cola aktivnim zonama širom Srbije.

Coca-Cola sistem će u Coca-Cola aktivnoj zoni u Pančevu zvanično najaviti početak nacionalnog programa besplatnih treninga na otvorenom, u prisustvu naših olimpijaca i predstavnika relevantnih institucija iz oblasti sporta i rekreacije.

Zvanicama i javnosti će biti predstavljeni profesionalni treneri koji će tokom ovog leta, pod titulom Coca-Cola ambasadora Pokreta za radost, svim zainteresovanim građanima u Coca-Cola aktivnim zonama, teretanama na otvorenom, deliti savete za vežbanje i fizičku aktivnost prilagođenu njihovom uzrastu i formi.

Coca-Cola ambasadori Pokreta za radost su stručnjaci iz oblasti fizičke kulture i fitnesa koji su odabrani uz pomoć stručnjaka, Zavoda za medicinu rada Republike Srbije i Saveza za školski sport. Značajan partner Coca-Cola sistema u projektu Aktivne zone i inicijativi da izgradi kulturu rekreativnog bavljenja sportom u Srbiji je Ministarstvo omladine i sporta.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.