Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Najavljen prekid u isporuci prirodnog gasa zbog izvođenja radova 16. i 17. avgusta - | K-013 Portal

Najavljen prekid u isporuci prirodnog gasa zbog izvođenja radova 16. i 17. avgusta

gas, isporuka gasa, prekid, prekid u  isporuci gasa, banatsko novo selo, bedem prevoz, pik tamis

Zbog izvođenja radova na gasnim objektima Radne jedinice “Transport” Pančevo u ponedeljak, 16. avgusta, u vremenu od 13 do 19 časova, doći će do kratkotrajnog poremećaja u isporuci prirodnog gasa za potrošače koji se tim energentom snabdevaju sa Glavne merno regulacione stanice – GMRS “BANATSKO NOVO SELO”.

Usled prekida bez isporuke će ostati Široka potrošnja BANATSKO NOVO SELO.

Očekivani završetak radova i prestanak kratkotrajnog poremećaja u isporuci prirodnog gasa je oko 19 časova, nakon čega će OTS – Operator transportnog sistema otpočeti sa normalnom isporukom gasa.

Takođe, zbog izvođenja radova na gasnim objektima Radne jedinice “Transport” Pančevo u ponedeljak, 16. avgusta, u vremenu od 09.30 do 13 časova, doći će do kratkotrajnog poremećaja u isporuci prirodnog gasa za potrošače koji se tim energentom snabdevaju sa Glavne merno regulacione stanice – GMRS “BEDEM PREVOZ”.

Očekivani završetak radova i prestanak kratkotrajnog poremećaja u isporuci prirodnog gasa je oko 13 časova, nakon čega će OTS – Operator transportnog sistema otpočeti sa normalnom isporukom gasa.

Radovi na gasnim objektima RJ “Transport” Pančevo nastavljaju se i u utorak, 17. avgusta, kada će u vremenu od 09.30 do 19 časova doći do kratkotrajnog poremećaja u isporuci prirodnog gasa za potrošače koji se tim energentom snabdevaju sa Glavne merno regulacione stanice GMRS “PIK TAMIŠ”.

(K-013)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.