Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Najbolji policajci u decembru: Nenad Roglić i Janko Njemoga - | K-013 Portal

Najbolji policajci u decembru: Nenad Roglić i Janko Njemoga

Priznanje „Nabolji policajac” za decembar pripalo je policajcima Nenadu Rogliću i Janku Njemoga, a uručeno im je 26. januara u Gradskoj upravi Pančevo. Nagradu najboljem policajcu na teritoriji Pančeva uručio je zamenik gradonačelnika Pančeva Saša Levnajić uz reči da je izuzetno značajno da Pančevo bude bezbedna sredina za život.

Policajac Nenad Roglić je vođa sektora na Starom Tamišu i Dolovu.

“Ova nagrada, pre svega znači afirmaciju rada naše Policijske uprave, koja sve više daje na rasvetljavanju krivičnih dela, sprečavanju prekršaja, čuvanju javnog reda i mira. Hvala svima koji su prepoznali nas u tome da smo zaslužili ovu nagradu, rekao je Roglić.

Janko Njemoga je kriminalistički policajac, koji radi u policijskoj stanici Kovačica, a priznanje za policajca meseca za Južnobanatski okrug mu je uručio načelnik Južnobanatskog upravnog okruga Zoran Tasić. On je tom prilikom zjavio da je ova nagrada stimulativnog karaktera. Janko Njemoga je s kolegama iz Kovačice pomogao u rešavanju više krivičnih dela na području opštine, ali i kolegama iz Smedereva.

“Meni prvenstveno znači zato što su moj trud i rad,  ali i rad mojih kolega u Policijskoj stanici Kovačica, kao i u Policijskoj upravi Pančevo, Odeljenju kriminalističke policije, nagrađeni ovom plaketom i poklonom, rekao je on.

Nakon inicijative Južnobanatskog okruga da se započne dodela nagrade Policajac meseca, grad Pančevo je to prvi prihvatio, kako bi pokazao da ceni rad i trud ljudi koji pošteno i odgovorno rade svoj posao, a grad prepušta Policijskoj upravi da odredi koje su kolege među njima najbolje i koje su zaslužile da u određenom mesecu dobiju nagradu, rekao je zamenik gradonačelnika i istakao da se podrška grada Policijskoj upravi ne završava na dodeli plakete, već da grad nastoji da pomogne na razne načine, kao na primer posredstvom Komiteta za bezbednost saobraćaja i stoji Policijskoj upravi na raspolaganju, dodajući da ulažući njih, lokalna samouprava ulaže u bezbednost grada Pančeva.

V.J.P.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.