Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Narodna stranka PANČEVO: Deca bez grejanja na -10 stepeni?! - | K-013 Portal

Narodna stranka PANČEVO: Deca bez grejanja na -10 stepeni?!

pancevo, grejanje, vrtic petar pan, osnovna skola sveti sava

Gradski odbor Narodne stranke Pančevo, oštro reaguje i zahteva od svih nadležnih institucija da hitno reaguju, jer je sramotno i skandalozno da deca u vrtiću "Petar Pan" i osnovnoj školi "Sveti Sava" ostanu bez grejanja na ovako niskim temperaturama.

"Direktor JKP "Grejanje" je odličan u rotiranju funkcija poslednjih jedanaest godina, ali bi u međuvremenu morao u nešto i da se razume, kako ne bi dolazilo do ovakvih havarija.

Poštovani članovi Gradskog veća, poštovana gradska menadžerko, poštovani gradonačelniče, borite se za svoju stranku, za svoj položaj i svog predsednika, ali nemojte da dozvoljavate da zbog vaše nesposobnosti ispaštaju deca! Temperature su jako niske i ako niste u stanju da obezbedite osnovne uslove za boravak dece u vrtićima i školama, onda to lepo saopštite, kako bi deca ostala kod kuće, a zatim se povucite i ostavite građane Pančeva da žive normalnim životom.

Gradski odbor Narodne stranke će se po ovom pitanju obratiti svim instancama i zahtevati odgovornost od svih onih koji su do ovakve situacije doveli decu i njihove roditelje", navodi se u saopštenju dostavljenom K-013 portalu. 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.