Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Narodna stranka Pančevo: Zbog nerazumevanja lokalne vlasti, za radnike Severne zone ne postoji mogućnost odlaska na posao biciklom - | K-013 Portal

Narodna stranka Pančevo: Zbog nerazumevanja lokalne vlasti, za radnike Severne zone ne postoji mogućnost odlaska na posao biciklom

narodna stranka pancevo, severna industrijska zona, biciklisticka staza

Ako težimo kvalitetu života razvijenih zemalja, onda bi se u osnovnoj infrastrukturi projekta Severne industrijske zone podrazumevala i izgradnja biciklističke staze.

Međutim, gradski čelnici za tako nešto nisu imali sluha.

"Zbog velike frekvencije saobraćaja na Jabučkom putu gotovo da niko od radnika koji rade u novotvorenim fabrikama na posao ne dolazi biciklom, zato što nije bezbedno. U razgovoru sa radnicima saznali smo da postoji veliki broj zainteresovanih koji bi koristili bicikl za odlazak na posao, i zbog zdravlja, a pre svega zbog uštede, pogotovo u sadašnje vreme kada je gorivo prilično poskupelo, a očekuju se dodatna poskupljenja.

Lolalna vlast je tek sada, posle tri godine, počela sa izgradnjom pešačko-biciklističke staze, ali samo kroz Severnu zonu. Kada bi oni imali razumevanja i pristupili odgovorno unapređivanju biciklističke infrastrukture grada, onda bi se, logično, izgradila i pešačko-biciklističke staza od nadvožnjaka na Jabučkom putu do ulaza u Severnu zonu, i dalje do Jabuke, jer je upravo ta deonica najkritičnija što se tiče bezbednosti", kažu za portal K-013 iz Narodne stranke Pančevo.

GO Narodne stranke smatra da svi radovi koji se izvode treba da doprinesu otklanjanju nedostatka koji postoje i to u celosti, dok sadašnja vlast troši ogromne svote budzetskog novca na delimično rešavanje problema, što neće ohrabriti sve one koji su zainteresovani da kao prevozno sredstvo za odlazak na posao počnu da koriste bicikl.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Najnovije: Na portalu

BIG PA Zaplesimo Zajedno 460x600

viber slika 2024 04 10 17 36 01 321

 grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city