Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Narodna stranka: Pozivamo stručna lica da pomognu ministru Vulinu - | K-013 Portal

Narodna stranka: Pozivamo stručna lica da pomognu ministru Vulinu

narodna stranka pancevo, aleksandar vulin

Gradski odbor Narodne stranke Pančevo, želi da obavesti ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vilina da se pre posete nekom gradu posavetuje sa saradnicima.

Naime, u ponedeljak je ovaj ministar posetio naš grad, kako bi otvorio Informativni centar za građane, u svrhu "što veće bezbednosti ljudi u Pančevu".

"Podsećamo ministra da je ovaj Informativni centar otvoren još u predizbornoj kampanji 2016. godine i da je odmah nakon pompeznog otvaranja služio samo za popunjavanje radnih mesta, a ne u svrhu bilo kakve bezbednosti građana.

Smatramo da su ovakve greške ministra Vulina skandalozne i da do ovakvih propusta ne sme da dolazi u ovako važnom ministarstvu. Ukoliko su, ipak, saradnici ministra upozorili na status Informativnog centra, onda smatramo da u rešavanje ovog problema moraju da se uključe i neka stručna lica, kako bi ministar Vulin imao adekvatnu pomoć.

Građanke i građani Pančeva nisu naivni i zato apelujemo na sve političke činioce da se ovakvim praznim pričama više ne bave u našem gradu", kažu za K-013 iz Narodne stranke Pančevo.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.