Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Nenad Josipović i Igor Avramović – policajci meseca - | K-013 Portal

Nenad Josipović i Igor Avramović – policajci meseca

Priznanje „Policajac meseca“ danas je policajcu Nenadu Josipoviću za ostvarene rezultate u februaru uručio gradonačelnik Saša Pavlov, dok je načelnik Južnobanatskog upravnog okruga dr Zoran Tasić ovu nagradu za Južnobanatski okrug uručio policajcu Igoru Avramoviću.

Dodeljujući nagradu, gradonačelnik Saša Pavlov čestitao je zaslužnom policajcu i istakao da je bezbednost zajednice prioritet grada Pančeva.

Ja bih posebno pohvalio sve pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova, starešine u Policijskoj upravi Pančevo, jer grad Pančevo zaista ima izuzetnu saradnju po svim pitanjima koja su od značaja za grad Pančevo i ja sam siguran da će ta saradnja biti nastavljena i da će biti sve kvalitetnija, kazao je on.

Načelnik Južnobanatskog upravnog okruga dr Zoran Tasić pozvao je ostale lokalne samouprave da se uključe u ovu akciju, s obzirom na to da je, sem grada Pančeva i Južnobanatskog okruga, ovu inicijativu uspostavila svega nekolicina opština u Južnom Banatu.

Ono što je jako bitno je da je ova inicijativa potekla od načelnika Policijske uprave Pančevo i načelnika Južnobanatskog okruga i da je naš zadatak bio da pokušamo da na jedan simboličan način motivišemo sve pripadnike teritorije Policijske uprave Pančevo da svoj posao obavljaju što bolje i kvalitetnije, rekao je načelnik Zoran Tasić izrazivši zadovoljstvo što je ovoga meseca nagrađen policajac Avramović Igor, pripadnik policijske ispostave u Vršcu.

Policajac Nenad Josipović rekao je da je počastvovan ovim gestom gradonačelnika Pančeva i načelnika Južnobanatskog okruga, kao i svojih starešina, što su prepoznali njegov rad.

Ja sam u proteklom periodu radio na bezbednosti saobraćaja, pošto radim u Odeljenju saobraćajne policije, na otkrivanju težih prekršaja i došlo je do znatnih smanjenja saobraćajnih nezgoda u proteklom mesecu. Takođe sam dao doprinos u suzbijanju kriminaliteta, najviše iz oblasti imovinskih delikata, rekao je Josipović.

Njegov kolega Igor Avramović, koji je nagrađen za izuzetne rezultate u oblasti suzbijanja kriminaliteta, učestvujući u oduzimanju veće količine narkotičkih sredstava, poručio je da ovaj posao zahteva mnogo odricanja i da bi se postigli rezultati neophodan je timski rad.

Prema tome, želim da se zahvalim mojim kolegama iz Policijske stanice Vršac, Policijske uprave Pančevo i ostalim kolegama koje su učestvovale u timskom radu i koje su doprinele ovim mojim rezultatima rada, kazao je Avramović.

V.J.P.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.