Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website NS PANČEVO: Do kada ćemo biti taoci nesposobnog rukovodstva JKP "Grejanje"? - | K-013 Portal

NS PANČEVO: Do kada ćemo biti taoci nesposobnog rukovodstva JKP "Grejanje"?

narodna stranka pancevo, grejanje

Gradski odbor Narodne stranke Pančevo, oštro reaguje i zahteva od nadležnih institucija da počnu da rade svoj posao, izvrše vanrednu kontrolu i oštro kazne sva odgovorna lica u JKP "Grejanje".

Naime, građanke i građani Pančeva ove zime, po ko zna koji put, ostaju bez grejanja prilikom dosta niskih temperatura. JKP "Grejanje" se ne oglašava, a nadležne službe ovog preduzeća su, navodno, zauzete. Sve su to i više nego dovoljni razlozi da se sprovede vanredna kontrola, kako bi ustanovilo ko su odgovorna lica za ovoliki broj havarija i da se ista procesuiraju.

U trenutku kada su temperature ispod nule i kada se stanovništvo suočava sa jakim udarom pandemije virusa Covid19, nesposobni ljudi nisu u stanju da im obezbede ono najosnovnije.

Ukoliko nadležni hitno ne reaguju, pravni tim Gradskog odbora Narodne stranke, podneće odgovarajuće prijave protiv odgovornih lica u JKP "Grejanje".



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.