Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website NS PANČEVO: Zašto su građani ostajali bez informacija prilikom havarija u Grejanju i curenja amonijaka? - | K-013 Portal

NS PANČEVO: Zašto su građani ostajali bez informacija prilikom havarija u Grejanju i curenja amonijaka?

narodna stranka pancevonarodna stranka pancevo

Narodna stranka Pančevo ističe zabrinutnost zbog curenje amonijaka iz auto - cisterne u naselju Topola i zahteva odgovorniji i ažurniji pristup nadležnih.

"Smatramo da je nedopustivo da građani ne dobijaju odgovor od nadležnih službi u Pančevu, da ne znaju kome da se obrate, niti da li su bezbedni.

Građani Pančeva su opravdano u strahu po svoje zdravlje, ne znaju tačno šta se dešava i kako da postupaju u ovakvoj situaciji. Takođe, smatramo da je vrhunac cinizma i neprofesionalnosti da lokalna televizija RTV Pančevo ne obaveštava građane o novonastaloj situaciji te večeri.

Istovremeno informacije su nedostajale i kad su građani Pančeva ostajali bez grejanja zbog čestih havarija.

I ako je iz tog preduzeća najavljivano da su za ovu sezonu spremniji nego ikad, jedino za šta su izgleda bili spremni je povećanje cena grejanja. Ističemo i kašnjenje početka grejne sezone od 15 dana vrlo neodgovornim i neozbiljnim a poskupljenje kao još jedan bespotreban i preteran finansijski atak na budžet građana, koji je već dovoljno opterećen visokom inflacijom i padom životnog standarda", kaže se u saopštenju.

Narodna stranka Pančevo poziva nadležne službe da rade svoj posao na pravi način, da ne stvaraju konfuziju i sveopštu zabrinutnost, jer nadležne službe su plaćene od svih građana da budu njihov servis.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.