Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website NSZ: Sledeće sedmice sajmovi zapošljavanja u Vršcu i Pirotu - | K-013 Portal

NSZ: Sledeće sedmice sajmovi zapošljavanja u Vršcu i Pirotu

nsz, nacionalna služba za zapošljavanje

Filijale Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) sledeće sedmice organizuju dva sajma zapošljavanja i to 19. oktobra u Vršcu, a dan kasnije u Pirotu, objavila je NSZ.

Učešće na sajmu u Vršcu potvrdilo je 35 poslodavca koji su prijavili oko 450 slobodnih radnih mesta za koja se traže nekvalifikovani, zatim radnici u proizvodnji i administrativni radnici, kao i diplomirani ekonomisti, doktori veterine, kuvari, pekari, zidari, agenti terenske prodaje, frizeri, prodavci, stolari, automehaničari.

Kada je reč o drugom, sajmu u Pirotu, učešće je potvrdilo 30 poslodavaca koji će ponuditi više od 300 radnih mesta različitih profila zanimanja.

Najveći broj slobodnih radnih mesta poslodavci su oglasili za radnike u tekstilnoj i mašinskoj industriji, u oblasti saobraćaja i ugostiteljstva, kao i za referente prodaje, ekonomske tehničare, kalkulante, referente prodaje životnog osiguranja.

Takođe i za diplomirane ekonomiste, mašinske i elektro-inženjere, zatim radnike elektro i građevinske struke.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.