Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website OMOLJICA: V. D. direktora OŠ "Dositej Obradović" podnela OSTAVKU! - | K-013 Portal

OMOLJICA: V. D. direktora OŠ "Dositej Obradović" podnela OSTAVKU!

omoljica, os dositej obradovic, ostavka

Kako K-013 saznaje, V.D. direktora Osnovne škole "Dositej Obradović" u Omoljici Danijela Ivanovski podnela je ostavku na tu funkciju. 

U dokumentu poslatom Školskom odboru OŠ "Dositej Obradović", u kome je K-013 portal imao uvid, nesuđena v.d. direktorka ocenila je da je bila izložena pritiscima od strane kolega, kao i pritisku javnosti, iznošejnem neistina. Kako navodi, u školi su joj bili uskraćivani uslovi za rad, od prostora do opreme koja je dostupna.

Ivanovski je ocenila da je bilo i zloupotrebe dece, pozivanjem roditelja, na skupu održanom 29. januara, u Omoljici da ne šalju decu u školu. Veliki deo učenika, u ponedeljak i utorak, nije bilo prisutno na nastavi. 

Ivanovski se nada da će Školski odbor kao organ upravljanja školom, prihvatiti ostavku i preduzeti sve korake za imenovanje novog vršioca dužnosti, kao i obavestiti roditelje da od 1. februara mogu da šalju decu normalno u školu.

Prema informacijama koje K-013 ima u toku je sednica Školskog odbora na kojoj će biti doneta odluka o imenovanu Vladimira Ristića za v.d. direktora osnovne škole u Omoljici.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.