Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Oprema za informatički kabinet OŠ „Isidora Sekulić” u Pančevu - | K-013 Portal

Oprema za informatički kabinet OŠ „Isidora Sekulić” u Pančevu

os isidora sekulic, informaticki kabinet

U Okviru programa "Zajednici zajedno 2020“ kompanija Nis donirala je više od milion dinara za opremanje informatičkog kabineta u OŠ “Isidora Sekulić” u Pančevu. Obezbeđeno je 20 računara i multifunkcionalni štampač što će u mnogome unaprediti rad učenika i nastavnika.

"Naša škola je veoma uspešna na polju informatike,robotike... Imali smo jako dobre rezultate u prethodnom periodu i nadam se da ćemo na ovaj način sa ovom novom opremom nastaviti da se razvijamo u tom smeru. Ovakav cabinet nam pruža mogućnosti i za razne obuke I seminare ne samo učenika već I zaposlenih u školi", kaže za RTV Lućijan Rođan,direktor OŠ”Isidora Sekulić” u Pančevu.

Kroz NIS-ov program "Zajednici zajedno“ u prethodnih 13 godina, na teritoriji grada Pančeva realizovano je 148 projekata i uloženo više od 180 miliona dinara. Samo u prošloj godini 15 miliona dinara obezbeđeno je za unapređenje bezbednosno-informacionih sistema I digitalizaciju u 11 pančevačkih škola.

"Vidimo da smo u četvrtoj industrijskoj revoluciji-to je digitalizacija I to je ono što je aktuelno u svetu . To su nove tehnologije koje se razvijaju a deca mnogo brže usvajaju te digitalne tehnologije i po meni ovo je jedan korak kako bi im obezbedili rad u prijatnim i dobrim tehničkim uslovima", kaže Vladimir Gagić,direktor Bloka Prerada kompanije Nis

"Prošlogodišnji projekat odnosio se pre svega na digitalizaciju nastave ,što znači da kompanija Nis osluškuje potrebe naše zajednice i našeg grada. Posaban značaj ističem u situaciji koja je sve nas ngde zatekla a to je pandemija kovid virusa ,gde su škole bile prinuđene da pređu na on-line nastavu,kombinovanu nastavu", kaže Tatjana Božić,članica Gradskog veća Pančeva za obrazovanje.

Prilikom posete školi predstavnici kompanije NIS su za učenike organizovali edukativnu radionicu i upoznali ih sa radom I projektima kompanije a njihovi volonteri su pomogli u uređivanju dvorišta škole.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.