Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pančevački Dom zdravlja dobio novo sanitetsko vozilo - | K-013 Portal

Pančevački Dom zdravlja dobio novo sanitetsko vozilo

dom zdravlja pancevo, sanitetsko vozilo

U subotu, 12. marta,  ispred zgrade SIV-a, održana je primopredaja sanitetskih vozila između Ministarstva zdravlja Repubilke Srbije i zdravstvenih ustanova.

Dom zdravlja Pančevo je zajedno sa 95 drugih zdravstvenih ustanova dobio jedno specijalno sanitetsko vozilo sa kompletnom opremom.

"Svečanoj primopredaji je prisustvovala dr Zorica Sokić, v.d. direktora Doma zdravlja Pančevo, kao i Slobodan Knežević, šef voznog parka naše Ustanove. Ovo je od izuzetnog značaja za našu Ustanovu s obzirom da su potrebe za zbrinjavanjem pacijenta iz godine u godinu sve veće. Samo u prošloj godini je ukupan broj pređenih kilometara u Službi hitne medicinske pomoći bio preko 500.000 što je za oko 80% više od planiranog broja", saopšteno je izi DZ Pančevo.

Dom zdravlja Pančevo će i u narednom periodu pokušati da obnovi vozni park sanitetskih i transportnih vozila kako bi unapredio kvalitet zdravstvenih usluga svim korisnicima u našoj lokalnoj zajednici kroz obezbeđivanje najvišeg mogućeg standarda i načela efikasnosti i pristupačnosti zdravstvene zaštite.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.