Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Besplatno šišanje đaka prvaka, nova frizura i novo znanje - za samopouzdanje! - | K-013 Portal

PANČEVO: Besplatno šišanje đaka prvaka, nova frizura i novo znanje - za samopouzdanje!

besplatno sisanje djaka prvaka, radio as fm

Kaže pesma čika Ljubivoja Ršumovića: ,,Kad nisam u svojoj školi, mene moja duša boli, nema one s kikom koju ne dam nikom.‘‘

Ne znamo da li su kike još uvek u modi, ali uzbuđenje novih đaka prvaka jeste! Hiljade glavica punih utisaka, strepnji i želja, osvojiće hodnike i učionice, a omiljeni radio AS FM zajedno sa svojim prijateljima, učiniće početak školske godine posebnim.

I ove godine Radio AS FM i frizerski saloni širom Vojvodine još jednom udružiće se da ulepšaju najuzbudljivije trenutke novih školaraca.

Ukoliko imate đaka prvaka, možete ga odvesti na besplatno šišanje u najbliži frizerski salon na kom je istaknut plakat, u periodu od 29. avgusta do 4. septembra.

Detalje potražite na sajtu www.radioas.fm, gde se nalazi i spisak salona podeljen po gradovima. Školski dani pamte se zauvek i zadovoljstvo nam je da budemo deo tih uspomena.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.