Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pančevo deo kampanje „Ne prljaj. Nemaš izgovor!“ - | K-013 Portal

Pančevo deo kampanje „Ne prljaj. Nemaš izgovor!“

United Group Fondacija zajedno sa kompanijom SBB i Total TV-om pokrenula je prethodne godine širom Srbije i u kojoj i ove godine učestvuje grad Pančevo, a koja je prerasla u kampanju „Ne prljaj. Nemaš izgovor!“, u cilju podizanja svesti o značaju zaštite životne sredine.

Jedan deo ove velike kampanje jesu i akcije čišćenja širom Srbije, kao i doniranje parkova u 16 gradova. U toku kampanje, u više od 20 gradova Srbije, mobilni eko tim SBB-a, očistiće lokacije na kojima se ljudi najčešće okupljaju – pešačke zone, parkove, platoe i površine ispred zgrada.

Nakon čišćenja više lokacija u 17 gradova Srbije, kampanja je nastavljena danas u Pančevu. Mobilni eko tim SBB-a očistiće danas i sutra, 2. i 3. novembra, lokacije na Tamiškom keju, stari i novi buvljak.

Akciji čišćenja Pančeva prisustvovali su gradski menadžer Pančeva Aleksandar Farkaš i direktorka korporativnih komunikacija SBB-a Jovana Lukić, koji su svečano otvorili i novi park na Tamiškom keju, doniran sredstvima kompanije SBB, United Group Fondacije i Total TV-a.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.