Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Drogirani dvadesetogodišnjak sa probnom dozvolom učinio više prekršaja - | K-013 Portal

PANČEVO: Drogirani dvadesetogodišnjak sa probnom dozvolom učinio više prekršaja

saobracajna policija, saobracajni prekrsaj

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, sinoć su u Pančevu presretačem zaustavili i isklјučili iz saobraćaja dvadesetogodišnjeg muškarca koji je upravlјajući automobilom marke „BMW“ učinio više prekršaja.

Dvadesetogodišnjak je u Ulici maršala Tita upravlјao vozilom brzinom od 122,1 kilometar na čas, u naselјenom mestu gde je ograničenje brzine 50 kilometara na čas i preticao jedno vozilo preko pune linije, a potom i vozilo na raskrsnici.

Nakon toga vozač je na delu puta gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas upravlјao vozilom brzinama od 172,1 i 212,6 kilometara na čas.

Saobraćajna policija zaustavila je dvadesetogodišnjaka koji je, kako je utvrđeno, upravlјao vozilom sa probnom vozačkom dozvolom automobilom čija je snaga veća od 80 kilovata. Droga testom utvrđeno je i da je pozitivan na amfetamin i kanabis.

Pregledom vozača i vozila pronađena je i manja količina supstance nalik na opojnu drogu amfetamin, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga.

Vozač je zadržan u službenim prostorijama policije i protiv njega će biti podnete i odgovarajuće prekršajne prijave.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.