Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Građani Lalović i Tasić čuvaju svoj kraj - | K-013 Portal

PANČEVO: Građani Lalović i Tasić čuvaju svoj kraj

marko lalovic, sasa tasic, tesla, kosenje trave

Kažu da kada bi svako počistio ispred svoje kuće, nigde ne bi bio isprljan i neuredan grad. Upravo tu poruku svakodnevno svojim sugrađanima šalju Marko Lalović i Saša Tasić.

Zajedno sa svojim porodicama, na dnevnom nivou održavaju ulicu Lava Tolstoja. Ne samo što čiste ulicu, već je i kose, sade travu I održavaju biljke. Ne kritikuju javne ustanove već ističu da se dopunjuju sa njima.

"Ova ulica je veoma frekventna, zato je neophodno dodatno joj posvetiti pažnju. Volimo kada nam je prilaz zgradi uredan, zelen i čist", kaže za K-013 portal Marko Lalović.

Tasić dodaje da ljudi lepo reaguju na njihov doprinos društvenoj zajednici.

"Pozitivno gledamo na ovo što radimo, i uvek se zapitam kako bi bilo kada bi svako održavao svoje parče zelenila. Makar mi u Pančevu znamo koliki je značaj životne sredine za život građana", naglašava Sasa Tasić.

Dva Teslaša, dva Pančevca, uzorna građanina, svojim primerom šire pozitivnu energiju i podstiču sve ostale Pančevce na očuvanje, održanje i dalje unapređenje svog životnog okruženja.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.