Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Pančevo: Gradska uprava u centru skandala zbog misterioznog nestanka bandere ulične rasvete u ulici Žarka Zrenjanina - | K-013 Portal

Pančevo: Gradska uprava u centru skandala zbog misterioznog nestanka bandere ulične rasvete u ulici Žarka Zrenjanina

pancevo, ulica zarka zrenjanina, ukradena bandera, ulicna rasveta

Misteriozan nestanak bandere ulične rasvete na raskrsnici ulica Žarka Zrenjanina i Milorada Bate Mihailovića, koja je žila kucavica Pančeva već više od sedam meseci izaziva ogorčenje i frustraciju među građanima.

"Ukradena" bandera, postavljna pre više od četrdeset godina, je "nestala" tokom radova na popravci podzemnih cevi, a nadležne gradske vlasti i dalje ne pružaju zadovoljavajuće odgovore.

Građani Pančeva sve glasnije postavljaju pitanje - Ko je odgovoran za ovu flagrantnu krađu, i zašto grad nije u stanju da obezbedi osnovnu javnu uslugu kao što je osvetljenje na tako prometnom mestu?

363491715 6986549794711624 2860911508701805073 n

Nestanak uličnog rasvetnog stuba nije samo neprijatna anegdota; to je ozbiljan problem za bezbednost građana Pančeva. Ova raskrsnica je jedna od najfrekventnijih u gradu, i njen gotovo potpuni mrak u večernjim časovima stvara opasnost za vozače i pešake.

Mada su građani više puta apelovali na gradsku upravu i tražili odgovore, gradonačelnik Pančeva i gradska menadžerka Maja Vitman ostaju nemi i nečujni. Ovakav nedostatak odgovornosti od strane gradske administracije je neprihvatljiv i ukazuje na ozbiljan propust u upravljanju gradom.

Ova situacija iziskuje hitnu pažnju i brze akcije kako bi se identifikovali krivci i što pre vratio ulični rasvetni stub na svoje mesto. Građani Pančeva neće prestati sa pritiscima dok ne dobiju konkretne odgovore i vide akciju od strane gradske uprave. Oni imaju pravo da očekuju bolje jer finansiraju rad Gradske uprave i zahtevaju odgovornost od svojih izabranih lidera.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.