Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Gradski odbori NS, SSP i DS potpisali sporazum o zajedničkom nastupu na predstojećim izborima - | K-013 Portal

PANČEVO: Gradski odbori NS, SSP i DS potpisali sporazum o zajedničkom nastupu na predstojećim izborima

narodna stranka, demokratska stranka pancevo, ssp pancevo, sporazum o zajednickom nastupu, ujedinjena opozicija panceva

Ujedinjena opozicija Pančeva koju čine Narodna stranka, Demokratska stranka i Stranka slobode i pravde danas su potisale sporazum o zajedničkom nastupu na parlamentarnim i predsedničkim izborima koji bi trebalo da se održe 3. aprila 2022. godine.

"Ovaj čin potpisivanja je samo jedna tačka u dosada već zajedničkom nastupu. Mislim da nema potrebe objašnjavati koliko je cela Srbija i naše Pančevo ranjeno i razvaljeno, koliko mu treba zajednička i udružena snaga da se povrati. Sigurna sam da ova ekipa ima plan, i zna kako da i u Srbiju i u Pančevo vrati slobodu i pravdu a građanima omogući normalan život. Sve dok građani nisu slobodni i ne žive dobro od svoje zarade teško da mogu razmišljati svojom glavom. Ja se radujem i potpisivanjem ovog sporazuma, ali i saradnjom sa Narodnom i Demokratskom strankom i sigurna sam da će nas u narednom periodu građani Pančeva više viđati na ulicama Pančeva i da ćemo u razgovoru sa njima naći rešenje za sve gradske probleme", rekla je Nataša Zečević, predsednica Gradskog odbora Stranke Slobode i Pravde. 

"Mi ovde želimo da damo vetar u leđa lokalnoj javnosti. Opozicija u Pančevu je ujedinjena i radiće zajedno u narednom periodu ne samo na parlamentarnim i predsedničkim izborima, već ćemo saradnju nastaviti i ukoliko dođe do lokalnih izbora. Zajedno ćemo izaći pred građane i predstaviti plan. Pokazaćemo da je naše zajedništvo, pre svega, nešto što može da doprinese rušenju ove nakaradne vlasti kako na lokalnom tako i parlametnarnom i republičkom nivou", izjavio je Stanko Puzić, predsednik Gradskog odbora Narodne stranke Pančevo. 

"Ovo jemali korak za naše tri stranke, ali veliki korak za Pančevo. Udruživanjem ove tri stranke koje imaju ozbiljnu infrastrukturu u Pančevu smatram da možemo da iznesemo sve izbore koji su pred nama. U svakom tehničkom i političkom smislu naša pojedinačna infrastruktura je možda nedovoljna za teritoriju Pančeva, ali udruženi možemo da pokrijemo bukvalno svako izborno mesto na teritoriji Pančeva. Očekuju nas vrlo važni predsednički izbori, gde postoji mogućnost da čak i u ovakvim uslovima, sa ovakvom medijskom slikom dođemo do drugog kruga. Prema informacijama koje imam, na osnovu istraživanja, nakon Beograda šansu za pobedu ovog režima imaju Subotica i Pančevo na lokalnim izborima. Za mene je ovo početak dvogodišnjeg rada i borbe da se u Pančevu promeni vlast", zaključio je Zoran Jovanović, predsednik Glavnog odbora Demokratske stranke Pančevo. 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS