Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Izlaznost do 17 časova 50,43% - | K-013 Portal

PANČEVO: Izlaznost do 17 časova 50,43%

Prema najnovijim informacijama u Pančevu je do 17 sati zabeležena izlazonst od 50,43% , a glasalo je 53795 birača.

Tokom dana naši izveštači prijavili su brojne nepravilnosti na biračkim mestima

Čitaoci K-013 portala javljaju da članovi Srpske napredne stranke obilaze kuće i stambene zgrade i vrše pritisak na stanare da izađu na glasanje. 

Iz izbornog štaba Narodne stranke i Demokratske stranke, rekli su za portal K-013 da postoji veliki broj problema prilikom glasanja osoba koje su se prijavile da svoje biračko pravo ostvaruju kod kuće. Većina spiskova sa prijavljenim biračima nije bila validna ili pojedina lica uopšte nisu bila na adresi.

Iz ovog štaba obaveštavaju građane da su sve ove nepravilnosti prijavljene i da očekuju hitnu reakciju nadležnih organa.

U Banatskom Novom Selu, pored duplih spiskova, primećeno je organizovano glasanje pripadnika romske nacionalnostii, koje plaćaju 5000 dinara po glasu.

Dupli birački spiskovi prijavljeni su i u Pančevu, a na biračkom mestu 53 na kratko je prekinuto glasanje zbog masovnog fotografisanja glasačkih listića. 

I u Glogonju su prijavljene nepravilnosti.  Na snimku se vide dve starije gospođe koje u automobilu pančevačkih tablica sede sa duplim spiskovima. 

Naši izveštači iz Glogonja  prijavljuju i da su nepoznate osobe iz automobila  međusobno razmenjivale spiskove za koje se sumnja da su dupli birački spiskovi. 

rpw897fw8hg

Portal K-013 prati zborni proces tokom celog dana

Pozivamo sve da prijave svaki vid zloupotrebe tokom izbornog dana slanjem informacije (tekst, foto, video) u inbox Fejsbuk stranice K-013 online, e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili putem Vibera i WhatsApp-a na broj +381677234432. Izvor informacija, kao i do sada, ostaje anoniman.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.