Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Jedinstvena novogodišnja akcija Doma za lica sa oštećenim vidom - Budi i ti nečiji Deda Mraz - | K-013 Portal

PANČEVO: Jedinstvena novogodišnja akcija Doma za lica sa oštećenim vidom - Budi i ti nečiji Deda Mraz

novogodisnja akcija, budi i ti neciji deda mraz, ispuni zelju

Dom za lica sa oštećenim vidom "Zbrinjavanje" iz Pančeva organizuje jedinstvenu novogodišnju akciju "Budi i ti nečiji Deda Mraz: Ispuni želju!".

Ova akcija je je počela 16. decembra, a na sajtu ove ustanove objavljen je spisak njenih članova i šta žele da dobiju za novogodišnje praznike.

Na spisku, koji možete pronaći OVDE, nalazi se 109 korisnika, a neke od njihovih želja su džemper, slatkiši, kozmetika, šnale za kosu, zvučne knjige...



Svako može da bude Deda Mraz tako što će upisati svoje ime ili poruku u polje pored želje koju će ispuniti. Podaci koje osoba upiše biće javni. Može se odabrati da se popuni samo jedno od polja (za ime ili poruku)

Kako kažu u Domu, u zavisnosti od podešavanja vašeg internet pretraživača, može se ponekad desiti da pored želje koju ste označili ispunjenom klikom na dugme, i dalje stoji da je neispunjena. Ne treba da brinete, podaci su zabeleženi i samo je dovoljno da osvežite ovu stranicu.

Ukoliko ste greškom označili da ćete ispuniti neku želju, ili ste se kasnije predomislili, u Domu mole da pošaljete mejl na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. kako bi želja bila ponovo aktivirana tj. kako osoba ne bi ostala bez ispunjene želje. U mejlu je dovoljno da navedete samo redni broj želje i zatražite njenu ponovnu aktivaciju.

Pakete možete slati poštom ili nekom drugom dostavnom službom. Obavezno naznačite na paketu ime korisnika i njegove godine. Poklon možete poslati na adresu Dom za lica sa oštećenim vidom "Zbrinjavanje", Bavaništanski put 396, 26 000 Pančevo ili ih doneti u kafić "Bistro Kokoschka" u Pančevu, na adresi Trg Slobode 3.

Većina želja je već rezervisana, ali i dalje postoji šansa da i vi nekog obradujete lepim poklonom i ulepšate im predstojeće praznike.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.