Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Jedno lice povređeno u udesu kod Grge, krivična prijava protiv vozača - | K-013 Portal

PANČEVO: Jedno lice povređeno u udesu kod Grge, krivična prijava protiv vozača

pancevo, saobracajna nezgoda, grga

U petak, 7. oktobra oko 21 sat dogodila se saobraćajna nezgoda na raskrsnici ulica Žarka Zrenjanina i Prvomajske, kod Grge.

Do nezgode je došlo kada vozač putničkog vozila koji se kretao iz pravca ul. Žarka Zrenjanina dolaskom do raskrsnice sa ul. Prvomojskom nije ustupio prvenstvo prolaza vozaču putničkog vozila koji se kretao glavnim putem, od Beograda, ul. Prvomajskom ka ul. Cara Dušana, rečeno je za K-013 portal iz Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu

Po nalogu dežurne zamenice OJT Pančevo PU Pančevo je izvršila uviđaj, dok je jedno lice sa zadobijenim povredama prevezeno u Opštu bolnicu Pančevo.

Dežurna zamenica OJT Pančevo je naložila da se protiv vozača koji je izazvao saobraćajnu nezgodu podnese krivična prijava zbog izvršenja krivičnog dela ugrožavanje javnog saobraćaja.

Ovo je još jedna opomena za nadležne u Gradskoj upravi Pančevo. Semafor na spornoj raskrsnici već duže vreme je u problemu i neophodna je hitna reakcija kako bi se sprečila potencijalna tragedija. 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS