Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: KUD "Abrašević" na još jednom humanitarnom zadatku - | K-013 Portal

PANČEVO: KUD "Abrašević" na još jednom humanitarnom zadatku

kud abrasevic pancevo, humanitarni koncert, pancevo, ana trajkovski, kacarevo

Nakon koncerta "Samo diši" koji su članovi KUD "Abrašević" održali 2. marta u Kulturnom centru Pančeva na kome su prikupljena sredstva za medicinske aspiratore namenjene Službi hitne pomoći Pančevo, sada su na još jednom humanitarnom zadatku.

Ovog puta učestvuju na humanitarnom koncertu koji se održava 26. marta u Kačarevu, na kome se prikupljaju sredstva za četrnaestogodišnju Anicu koja boluje od tumora na mozgu i neophodna joj je operacija u Tuskoj. 

"Pre svega hvala vam na pozivu i praćenju naših aktivnosti. Da, Abrašević je dobio poziv iz Kačareva, da pomogne u prikupljanju sredstava za lečenje devojčice iz Kačareva koja boluje od tumora na mozgu i zbog toga mora da se operiše u Turskoj. Naravno da takve stvari ne odbijamo. Zato sutra 26. marta u Hali sportova u Kačarevu, Abrašević će izvesti jedan mali koncert, u svrhu prikupljanja sredstava za malu Anicu. Koliko ja mogu da vidim, Kačarevo se podiglo i zaista pokazalo jednu veliku organizovanost i složenost u ovoj akciji. Vidim da postoje volonteri koji se bave koordinacijom aktivnosti u cilju što više organizovanih akcija u ovu namenu i zaista je lepo videti kod ljudi da još uvek ipak postoji empatija. Voleli bismo da je svrha koncerta neki lepši povod, ali idemo na to da ćemo jednog dana svi zajedno, oni koji su doprineli da Anica bude sutra zdravo dete, zajedno se okupilo na jednom koncertu u čast ozdravljenja i to proslavimo. Do tada evo ko može i želi, neka se pridruži Kačarevu. Dovoljno je da sutra u 18 sati budete sa nama u Hali sportova Kačervo i date svoj doprinos, a možete i uplatom na račun koji je kod fondacije Budi human", kaže za K-013 portal Lela Stojnov, presednica KUD "Abrašević". 

1454 instagram 2



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.