Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: LFP Donatorska žurka / Proslavi sa nama + doniraj - | K-013 Portal

PANČEVO: LFP Donatorska žurka / Proslavi sa nama + doniraj

donatorska zurka, lokalna fondacija pancevo, pancevo

Lokalna fondacija Pančevo organizuje donatorsku žurku sa porukom Proslavi sa nama + doniraj u subotu, 28.05.2022. od 18h, u unutrašnjem delu bistroa Kokoška u Pančevu.

Sav prihod od pića i hrane u unutrašnjem delu bistroa Kokoška ide LFP-u, a takođe će u lokalu biti raspoređene kutije za donaciju.

"Ovaj događaj je prilika za donaciju, ali i povod za slavljenje naših zajedničkih uspeha.

Tokom prošle godine smo na konkursu podržali 8 inicijativa građana (među kojima su udruženja i neformalne grupe iz Glogonja, Starčeva i Pančeva). Ove grupe su realizovale svoje projekte i doprinele pozitivnim promenama u našem gradu.

Tri igrališta su popravljena, očišćena i ulepšana (Starčevo, naselje Strelište, naselje Tesla). Napravljen je studio arhitektire za decu, a takođe je održana maketarska izložba i takmičenje u centru grada. Održan je prvi inkluzivni sajam u Pančevu. Zainteresovani građani su uključeni u proces reciklaže limenki u Pančevu, a u Glogonju je realizovan niz kreativnih radionica od reciklažnih materijala.

Realizacijom ovih projekata - donirani novac građana kojim su se finansirale se vratio u zajednicu!

Na Donatorskoj žurci ćemo se podsetiti svih akcija i sa oduševljenjem najaviti novi godišnji konkurs koji ćemo raspisati početkom juna, a koji će pružiti priliku novim inicijativama da menjaju naš grad na bolje.

Donatorska žurka je takođe prilika da odbrojavamo sitno do našeg velikog finansijskog cilja - sakupljanja ukupne cifre od 10.000e, registracije Lokalne fondacije Pančevo i početka samostalnog rada", rečeno je za portal K-013 iz Lokalne fondacije Pančevo. 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.