Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: MAX Info televizija počela sa radom, servisne informacije 24h - | K-013 Portal

PANČEVO: MAX Info televizija počela sa radom, servisne informacije 24h

max info, max info televizija, max info tv, max info pancevo, televizija pancevo, panoarmska kamera, servisne informacije

Ako želite da saznate najnovije servisne informacije u Pančevu, pravi izbor za vas je MAX INFO televizija, koja je zvanično počela sa radom 3. maja na Međunarodni dan slobode medija.

Program je zasnovan na servisnim informacijama, koje se emituju 24 sata dnevno.

- Gledaoci MAX Info televizije imaju priliku da u svakom trenutku saznaju trenutne vremenske podatke, pročitaju plan isključenja struje za tri dana unapred, vremensku i bioprognozu, da pročitaju kursnu listu i da se informišu o događajima koji će se održati u našem gradu, kaže Marko Dimitrijević – vlasnik MAX info kanala.

Ono što posebno privlači pažnju je panoramska kamera i podaci o zagađenju vazduha u realnom vremenu:

- Panoramska kamera je poseban i jako zanimljiv segment programa. Ona je aktivna 24 sata i u svakom trenutku možete ispratiti šta se dešava napolju, kakvi su vremenski uslovi, pratiti kretanje oblaka, zalazak sunca itd. Zahvaljujući udruženju „Pansej“ i SINHRO hub-u, gledaocima su dostupni podaci o trenutnom kvalitetu vazduha u gradu sa, za sada, dve lokacije – u centru i u Vojlovici. U narednom periodu MAX Info kanal će razviti mrežu ovakvih uređaja u svim delovima grada i naseljenim mestima, koji će se prikazivati u okviru programa 24 sata, rekao je Dimitrijević.

Program MAX info televizije, prve ovakog tipa u regionu, moguće je besplatno pratiti putem platforme Youtube jednostavnom pretragom sa „MAX info tv kanal“.

>> GLEDAJ MAX INFO UŽIVO <<



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.