Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Moto klub "Coyote" domaćin regionalnog otvaranja moto sezone.17. aprila - | K-013 Portal

PANČEVO: Moto klub "Coyote" domaćin regionalnog otvaranja moto sezone.17. aprila

mc coyote, kafe bajk pancevo, moto sezona, pancevo

U nedelju, 17. aprila, moto klub "Coyote" kao jedan od najstarijih klubova u Srbiji, domaćin je regionalnog otvaranja moto sezone.

Ovo dešavanje, koje će okupiti sve motocikliste sa prostora Južnog Banata ali i okoline, organizuje sa ciljem da se javnosti skrene pažnja na povećan broj motocikala u saobraćaju te da se izvrši prevencija i smanjenje saobraćajnih nezgoda u kojima učestvuju motocikli.

"Želja je pre svega da ostali vozači obrate više pažnje pri promeni pravca kretanja, jer smo mi na malim vozilima koja su em najranjivija em se brzo pojavljujemo, da ostali vozači budu svesni našeg pristva" - kaže za portal K-013 predsednik MC Coyote" Armin Tot.

Okupljanje motorista će biti u nedelju na Tamiškom keju kod kafea Bajk-a u periodu od 10 do 15 časova a ova se manifestacija sad već tradicionalno organizuje u svim regionima Srbije u organizaciji Moto Asocijacije Srbije.

Ukoliko ste zaljubljenik u motore ili vozač, Kojoti vas pozivaju na druženje i dnevnu svirku uz bend The Frižideri.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.