Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Određen pritvor osumnjičenom za paljenje automobila na Strelištu - | K-013 Portal

PANČEVO: Određen pritvor osumnjičenom za paljenje automobila na Strelištu

pritvor, pozar, streliste, automobil, pancevo, ojt pancevo, osnovno javno tuzilastvo pancevo

Na predlog Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu, određen je pritvor za osumnjičenog N.R. (1995) iz Pančeva, osumnjičenog za izvršenje krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti, potvrđeno je za portal K-013. 

"Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je nakon što je zadržalo osumnjičenog N.R. (1995) iz okoline Pančeva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti iz člana 278 Krivičnog zakonika na štetu N.K. istog saslušalo, te je nakon saslušanja prema istom stavljen predlog za određivanje pritvora jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo ili dovršiti pokušano krivično delo ili učiniti krivično delo kojim preti", dodaje se iz OJT.

Podsećamo, osumnjičeni je dana 12. februara oko 19 časova u Pančevu u naselju Strelište, polio zapaljivom tečnošću a potom zapalio, putničko vozilo marke „WW Polo“, koje je izgorelo a požar se proširio na još jedno vozilo. Nakon toga je osumnjičeni pobegao sa lica mesta.

 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS