Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVO: Omladina Narodne stranke peticijom protiv najavljenog poskupljenja cena karata Pantransporta - | K-013 Portal

PANČEVO: Omladina Narodne stranke peticijom protiv najavljenog poskupljenja cena karata Pantransporta

narodna stranka pancevo, pantransport, cena karata

Omladina Narodne stranke Pančevo nastavila je sa prikupljanjem potpisa za peticiju protiv novog poskupljenja cena karata Pantransporta.

"Nalazimo se ispred Pantransporta kako bismo nastavili da sakupljamo potpise za peticiju protiv ponovnog poskupljenja cene karata za međumesni saobraćaj. Odluka da se već apsurdno visoka cena dodatno poveća nije ništa drugo do javašluk pred kojim ne smemo da ćutimo.

Govoreći o prevozu, još jedna od stvari za koje se zalaže Narodna stranka jesu besplatne karte za đake iz prigradskih naselja, gradski budžet od 6 milijardi dinara bi to svakako mogao da podrži. Gradski prevoz nije luksuz i mora da ostane dostupan svim građanima, naročito našoj deci", rečeno je za portal K-013 iz Narodne stranke. 

Peticija će se prikupljati naredne dve nedelje na štandu ali i onlajn na linku https://www.peticije.online/peticija_protiv_poveanja_cene_karata_pantransporta



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.